Wednesday, 6 March 2013

Blogger Awesome #3

Maaf maaf maaf dan maaf sebab lambat sangat update pasal pemenang segmen pantas hari tu. Review 10 pemenang lagi. Sibuk sangat. Ni baru rasa free sikit. Esok FULL CLASS ! Arghhh, dunia belajar kan. Nak buat macam mana. Sabtu Ahad lepas baru je join 1 program budak kos niera ke Melaka. Nanti niera update. Siapa nak baca tunggu k. Free-free nanti niera cuba update.



  • Header blog ni memang meletup. Cantik dan comel. Semua secukup rasa.
  • Ringan dan kemas !
  • Blog sesuai dengan usia si pemilik blog [Mangsa SPM]
  • Penggunaan bahasa yang bagus
  • Kalau boleh wujudkan blog archieve bagi memudahkan orang meneroka cerita-cerita lama anda.
  • Siapa tak kenal blogger yang sejak kebelakangan ini kaya dengan segmen/giveaway ! 
  • Blogger peramah yang ceria
  • Blog kemas dan ringan !
  • Semuanya tentang blog dah superb !
  • Terbaik !
  • Sekali lagi niera berjumpa dengan peminat korea.
  • Blog penuh dengan gambar hero korea
  • Penggunaan juga bagus, senang faham !
  • Semua dah tersusun, kemas dan menarik 
  • Comel !
  • Blog simple dengan background warna feminin, hitam !
  • Tapi menyerlah !
  • Comel je semua yang ada dalam blog dia
  • Widget follower tu kalau boleh letak atas sikit, bagi senang orang nampak, tapi dah ok je kat situ pun :)
  • Simple. comel. kemas. ringan
  • Suka giler kat header dia
  • Comel. ringan. kemas
  • Wujudkan widget follower, itu lebih baik
  • Background comel dengan warna lembut macam tu
  • Blog yang best !
  • Blogger muda popular yang rasanya semua orang kenal.
  • Blogger yang suka menulis entry-entry yang sempoi tapi bukan sia-sia.
  • Blog simple sesuai dengan wataknya yang bergelar lelaki
  • Kalau boleh wujudkan blog archieve utk senang orang nak teroka entry lama
  • Ringan . Simple. Gempak
  • Yang ni blogger wanita popular pulak.
  • Siapa tak kenal blogger peramah sorang ni. Sentiasa menjadi perhatian.
  • Blog biru yang menarik dengan kehadiran cupcakes !
  • Entry sempoi tapi bermakna.
  • Tulis la panjang mana pun, kami tetap baca !
  • Blogger muda yang tak pernah sombong.
  • Blog yang baru kali ini sangat tak menghampakan.
  • Tahniah kerana mampu design blog sendiri tanpa upah siapa2.
  • Pemilihan warna yang feminin dan meriah !
  • Suka blog ni rasa macam nak gigit-gigit !
  • Blogger baru. Niera follower ke 10 dia !
  • Blog simple. kemas. ringan
  • Kalau blh 1 page 1 atau 2 post sahaja
  • Wujudkan cbox utk mudah blogger lain tggl jejak
  • Header yang comel lagi dijumpai.
  • Comel cantik menarik semua milik blog ini
  • Awesome !
  • Serius tak tahu nak komen apa, yg penting blog ni memang terbaik lah !!



16 000 Budak Comel:

Aiman Aziz Aiman Aziz said...

Fofular? Silap org neh.
Btw thx for review. Klau ade mse nnti Aiman blas review anda!!!

Aina Sofea Aina Sofea said...

saya tak daa :( semua blogger2 diatas memang SUPERB OHSEM >.<

Eyqa Hasnan Eyqa Hasnan said...

Wah ! Thanks akak sebab dah review blog eyqa :) Happy tau ^^ Hewhew :3 Jangan gigit blog eyqa :p

Husna Humairah Husna Humairah said...

oh sayangnyaa saya bukanlah blogger se'awesome' mereka. haha

tahniah! kekalkan kemantapan blog.

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

eh..eh...tak popular mana niera..T_T..haha...tq niera syg...yeah...! nnt lyeen taip pnjg2 lagi ok..heheheh

Sally Yatiey Sally Yatiey said...

Terjahhhhhhh! ^_^

syahirah syahirah said...

perghhh ..
ni nk blogwalking ni.hehe
untung la depa sume ni.
saya blum lg dnobatkn sbgai blogger awesome lg..

Sophia Hany Sophia Hany said...

thenk akak blog diorg mmg osem..Lpas ni blog sy plak k( gurau je k).. bw here..

http://kisahhidupku1999.blogspot.com/

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

Rajin awak review yek..
Saya nak terjah juga!

Seneorita Baharin Seneorita Baharin said...

wahh semua blogger2 kat atas mmg terbaekkk :D nak bw diorg jap.hee

ANa Ahmad ANa Ahmad said...

waa blogger popular n hebat2 semua tu :D nice entry

diebaa diebaa said...

Thanks review blog diba akak :D

Choi•Minhoヅ™ Choi•Minhoヅ™ said...

oh semm (Y)

Razil Tahir Razil Tahir said...

wah! untungnya dapat review...
terjah blogger-blogger awesome nie...
thanks...

Nadia Johari Nadia Johari said...

semua mmg superb

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

mereka mmg awosem ohh hehe tahniah kena review ole blogger yg mmg owsem