Saturday, 9 March 2013

Dapatkan Felinna Inchloss Lotion Dengan Hanya RM55 !!


Niera 1st tahu dari blogger Nabiela Biela tentang produk ni sebab dia jual dan niera tertarik utk beli dan tiba2 tertarik pula nak jual juga. Terima kasih Nabiela Biela ! Kini niera baru 3 hari menggunakan produk ini dan hasilnya memuaskan. Jom lah sama-sama cuba. 

Mengapa Anda Perlu Gunakan Felinna Inchloss Lotion?

  • Felinna tidak terlalu panas tetapi mempunyai bau wangi.
  • Mudah mudah dibawa dan selesa dipakai kerana baunya yang wangi.
  • Rumusan yang bagus untuk kulit, lembut kulit, masalah kulit kering, selulit, merekah di tapak kaki.
  • Mudah nak apply di mana-mana bahagian yang tak berkenan kat hati.
  • Pek yang mudah untuk dibawa kemana-mana.

KHASIAT FELINNA BEAUTY INCH LOST LOTION

  • Aroma Wangian

Ianya hangat dan sesuai untuk mereka yang aktif. Ia juga berkesan memecah lemak dan membuang angin dalam badan. Membantu memberikan berat badan ideal dan kecergasan badan. Rumusan semulajadi, halal, buatan Malaysia dan berkualiti. Inchloss lotion merupakan lotion sapuan perlangsingan yang dihasilkan untuk bertindak balas secara semulajadi menggunakan herba-herba asli dan bebas bahan kimia. Rumusan formula Inchloss Lotion terbukti berkesan untuk memecahkan lemak dalam badan dan ia juga terbukti berkesan untuk membantu anda mendapatkan bentuk badan yang lebih langsing.

CARA GUNA FELINNA BEAUTY INCH LOST LOTION

  • Picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang nampak tak berapa nak cantik sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut/lawan jam) sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.
  • Sapu dua kali sehari, selepas mandi pagi dan malam.
  • Boleh gunakan oleh lelaki dan wanita.

APA KEISTIMEWAAN FELINNA BEAUTY INCHLOSS LOTION SEHINGGA MENDAPAT SAMBUTAN HANGAT.

  • Diformulasi dari bahan semulajadi yg selamat utk semua, termasuk wanita hamil (syarat nya jangan sapu pada perut dan belakang pinggang), untuk ibu menyusu atau mereka yang gastrik.
  • Yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak.
  • Selain menghilangkan lemak2 berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi.
  • Boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut)

Kelebihan Produk Inchloss

  • Berkesan untuk menghilangkan lemak-lemak berlebihan di badan tanpa berlapar
  • Tanpa bahan kimia 100% bahan semulajadi.. (berasaskan herba)
  • Mudah digunakan
  • Tidak terlalu panas
  • Berbau wangi dan tahan lama
  • Sesuai untuk ibu mengandung dan ibu menyusu (jauhi sapu di kawasan perut dan pinggang)
  • Mendapat kelulusan KKM
  • Sesuai untuk lelaki dan wanita

Produk hebat ini semakin hangat dipasaran!

Sudah ramai yang mencuba produk ini dan mendapat hasil yang sangat memuaskan..Sesiapa yang sedang berdiet jugak di galakkan menggunakan produk ini kerana boleh mempercepatkan proses penurunan berat badan..


Tapi hati-hati bagi orang yang membeli di luar atau internet kerana kini ada yang TIRUAN ! Nak kenal pasti yang tiruan, [KLIK SINI] . Jangan risau, niera jual 100% yang original, bezanya, kalau beli dengan Niera RM55.00 a.k.a RM61.00 termasuk postage, kalau harga sebenar RM75.00 ! :)

BERMINAT? PM NIERA [DISINI] SEMENTARA STOK MASIH ADA !

bagi yang berminat untuk menjual topup, 



23 000 Budak Comel:

nabila biela nabila biela said...

jom-jom beli^^

||Sis aLeaSaRa|| ||Sis aLeaSaRa|| said...

hye sis!ofcemate akk kawin hjg bln ni.dh sebulan dia pakai felina so far oklah..mmg wangi n harga berpatutan.apatah lagi kalau ada offer get 2 with affordable price.

Puteri Mama Puteri Mama said...

akak mmg dh lama cri ni...sllu tengok hrga rm75 sbotol..tu pun kalau bli 2 bru dpt hrga tu...inshaAllah...gji bln ni nak bli ni...hehehe :)

nana kamarul nana kamarul said...

macam besttttt je. Tapi bulan ni budget lari sikit. Next month la beli. Heheeee ;)

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@Puteri Mama dptkan dengan niera tau ! :)

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@nana kamarul mmg best !! rugi tak beli. jgn lupa pm niera utk dptkan harga sehebat ini !

zulhilmi tempoyak zulhilmi tempoyak said...

panas ke pakai..?

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@zulhilmi tempoyak panas. tapi sekejap je. dia membakar lemak :)

Yumida Huda Yumida Huda said...

wah bagusnye..siap ade harga promotion lg

nini nini said...

murahnya....=D

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

Nak satu!!!!

Mas Zull Mas Zull said...

assalamualaikum aisyah...mama x pernah cuba lagi produk ni...:)

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@Mas Zull cubalah. best ! :)

Sabar Sabar said...

kena bgtau kawan2 gak ni..dpt murah

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ ◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

kena kecek somi ne..

Sally Yatiey Sally Yatiey said...

Pernah sekali je guna ;D hee.

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

kawan lyeen pakai ni..mmg betul ada efek..:D klu lyeen guna sah akan jdi papan lapis..ahahhaa

Husna Humairah Husna Humairah said...

kak niera, asal murah sgt eh??? saya pun jual rm75.. heee

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@Husna Humairah rezeki nak jual murah :)

[y][A][k][u][Z][a] nOriKO [y][A][k][u][Z][a] nOriKO said...

boleh bagi email address x?
thank you dear

Anonymous said...

Hi niera, ade stock lg ke?

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@Anonymous ada2..

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@[y][A][k][u][Z][a] nOriKO blogaisyahhumaira@yahoo.com