Wednesday, 20 March 2013

Jom Daftar Myheppi Dot Com [Laman Sosial Islamik Terbaru] !


Apa myheppi ni? Niera baru tahu semalam. Jam 2 pagi niera terus sign up untuk laman sosial terbaru ini. Seriusly, best sangat ! Terbaik la laman ni. Sebab dia 100% menggunakan 'Islamic Guideline'. Gambar-gambar yang tidak tutup aurat akan terus dipadam oleh pihak myheppi. Myheppi ni ala-ala facebook. Ada home, boleh letak gambar-gambar, create page dan macam-macam la, CUMA kelebihan dia adalah apabila, wujudnya artikel-artikel islamic di home kita. Boleh klik dan baca. Boleh online sambil tambah ilmu. Then ada juga disediakan video-video dari ustaz-ustaz popular seperti Ustaz Azhar, Ustaz Don & Ustaz Kazim. Ramai lagi ada. Boleh klik, then dia sediakan banyak tajuk menarik. Klik tajuk tu, dan boleh tonton video sambil berchatting ! Penggunaan warna oren juga amat memikat. Jom Daftar myheppi ! :) 

KLIK [SINI] UNTUK DAFTAR !!!
ADD MYHEPPI NIERA DI [SINI]



14 000 Budak Comel:

KY KY said...

wahhh...nanti KY nak singgahlah kat situ...thanks

Ukhti NurliyanaZulkifli Ukhti NurliyanaZulkifli said...

yana pun dah lama daftar :)

Emas Putih Emas Putih said...

nnt try daftar hehe

uks world uks world said...

baru buat tadi... kak niera org pertame yg di add :)

timm_bill timm_bill said...

wah. mcm2 sekrng ni ya..

Wanie Zunidan Wanie Zunidan said...

Yup ! jom daftar . Wani dah daftar . Sampaikan deactive facebook , hehe .

hAniEy IzhAr hAniEy IzhAr said...

thank niera 4 this cool info.. menarik! boleh singgah pg tu nnt..)

my notes my notes said...

assalamualaikum ... thanks for info . nak daftar la nih ...

Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] said...

nnt berkesempatan nk singgah...

Noor Najwa Noor Najwa said...

nak try la daftar..:)

nabila biela nabila biela said...

haha..bawu taw...tq niera^^

Ƞurul Ƨyafiqah Ƞurul Ƨyafiqah said...

Ada jugak dengar MyHeppi ni dah lama dah tapi asyik lupa je nak daftar. Hehe :) Nak daftarlah~

Husna Humairah Husna Humairah said...

Wahh mcm best jee ^^

Cik Atynn Cik Atynn said...

hehe, jemputlah add sy kak niera :)

http://www.myheppi.com/FatinNabihah/