Tuesday, 12 March 2013

Mendaftar Sebagai Ejen Topup Bersama Niera !

[BACA SINI DULU !]
Bagi yang berminat menjadi agen topup, niera boleh mendaftarkan anda. anda cuma perlu mendaftar hanya RM50 sbg ahli seumur hidup. Modal minimum anda adalah RM10. Jika ada yang ingin topup RM10, maka anda automatik boleh topupkan dia dan diminta anda tambahkan modal untuk terus menjual topup. Tanpa modal, anda takkan boleh jual topup. Jika ada rezeki lebih, masukkan modal lebih. :) 

Bank in kan wang (RM50 [Pendaftaran] + RM10 [Modal Minimum]) ke akaun Niera ;
NUR AMALINA MUNIRAH BINTI ZAHARI
***************** (MAYBANK)

*Simpan resit-resit anda seumur hidup !
Boleh hubungi saya di fb [KLIK SINI] utk sebarang pertanyaan.
Selepas bank in, inform saya dan secepat mungkin saya akan daftarkan anda, dan server topup akan mesej anda utk butiran lanjut. Utk permulaan, boleh tanya saya. Namun jika anda ada sebarang masalah selepas berjaya menjadi ahli kami, contact server atau syarikat.

Maaf lambat respon dengan mesej-mesej anda. Sorry dan terima kasih kerana bersabar. Jika berminat boleh contact dan niera akan bagi nombor fon dan no akaun. Sini terlalu terbuka nak bagi fon number so, private message in fb je lah k ;) Opss ! Niera juga kini menjual Losyen Fellina, ala, yang utk kurus tuuu. Plisss doakan niera kurus. hikhikhik :P Nak dapat murah? [Baca sini]


9 000 Budak Comel:

Husna Humairah Husna Humairah said...

Kak nieraaaaaaa, jangan letak macam tu lah no akaun. Sape betul-betul nak, tanya kak niera je. Bahaya letak no akaun bank umum macam ni. *nasihat je*

nabila biela nabila biela said...

gud luck niera..pasni bleh blnje aiskrim...xnak aiskrim seringgit..nak aiskrim ice roomm..ahahaha*bajet tol kan*..hee

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@Husna Humairah opsss ! terlepass pandang. tQ dik ;)

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@nabila biela ice room pon tak pernah jejak. haha. ehh jap jap, awak lagi kaya. tokey tu. hehe

❤ Si Budak Vanilla ❤ ❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

waa. .ejen topup ea? kte xde duit agi nk join. .hehehe :D

Sally Yatiey Sally Yatiey said...

Menarikkkk ^_^

nini nini said...

gud luck niera.....rancak niera berniaga...=D

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

wah..wah..selamat maju jaya niera..:D

scha scha said...

Yang 2 pkej apew erk?...kita da pkej topup yg level manager...berminat bley la jnguk chekaboom13.blogspot.com..slmt berniaga...salam