Friday, 15 March 2013

Program Tautan Mahabbah Di Melaka Bersama Sahabat-Sahabat Seperjuangan

Entry tentang kenanga terindah yang sepatutnya diupdate awal sebab program ni dah selamat berlangsung pada 2/3/13 dan 3/3/13. Kami berprogram di KM Chalet,Kuala Linggi Melaka. Tempat yang awesome sebab ada pantai. Tak dinafikan, memang agak panas tapi alhamdulillah, kami berjaya berprogram kat situ. Yang join program ni adalah sahabat-sahabat seperjuangan Niera di USIM, Pelajar Jurusan Akidah & Agama, tahun 2, USIM. Sahabat-sahabat sporting, interesting dan best ! Kat Bawah ni niera kongsikan aktiviti sepanjang hari pertama di KM Chalet tu. Best sebab group Niera juara untuk explorace. Alhamdulillah. suka3 :)






Hari Kedua terisi dengan aktviti bebas, sebab pagi tu selepas sarapan nasi lemak yang super sedap kat situ, kami terus ke Port Dickson untuk menghabiskan saki baki duit yang ada. Beli Belah ! Heee. 




Mereka kawan saya. Mereka jaga saya. Saya sayang mereka. Semoga mereka juga mendapat jodoh yang baik seperti saya. In shaa Allah. :')

Dan akhirnya kami adalah JUARA !!1

“Sebaik baik sahabat di sisi Allah ialah orang yang terbaik terhadap temannya dan sebaik baik jiran di sisi Allah ialah orang yang terbaik terhadap jirannya.”
(Hadis riwayat al-Hakim)



15 000 Budak Comel:

Arya Addin Arya Addin said...

Ya Allah .. bestnya :)

nabila biela nabila biela said...

bestnye niera..juara lg tuhhh

Baiyah Baiyah said...

Seronoknya..
Dapat mengeratkan lagi ukhuwah dengan sahabat2^_^

NJihe.am NJihe.am said...

Best tengok akak main ekslorace. Dah lama tak main. Hee...

NJihe.am NJihe.am said...

Best tengok akak main ekslorace. Dah lama tak main. Hee...

Nur Aljawahir Kamashah Nur Aljawahir Kamashah said...

MasyaALLAH Tabarakallah .. Akak-2 tuh semua Comel-2 . Terutama tudung Oren tuh :D hehe :) btw tahniah Kak niera sebab jadi juara :)

Farah Shahirah Farah Shahirah said...

wah bestnya :)

fieza husain fieza husain said...

salam...Fieza ade lalu kat sane ritu..ingat kan ade ape ramai2...so korang la ye yg Fieza nmpk ritu..happening je msg2 pegang belon..hihi

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

Seronoknya.......
Berbelanja...beraktiviti.....berbelanja...bergambar.....berbelanja lagi.....

fatin amalina husna fatin amalina husna said...

wahh..mcm best je kak niera..=)

✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

bestnyaa niera... bestnyaaa usim rajin buat aktiviti2 macam ni... Uia ada juga, tapi ena ni yg mls join.. huuuuuuuuuuuuu

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

eh bestnya..eh hebatnya...eh seronoknya...:)

Bestnya ada laut...KL x jumpa laut..:'(

NUR ASMA' BINTI MUHAMAD SAH NUR ASMA' BINTI MUHAMAD SAH said...

Bestnya :D

Nadia Johari Nadia Johari said...

buat kat pntai tu..mmg best

cik wieda cik wieda said...

seronoknya . ya Allah , tak sabarnya nak msuk USIM . tapi bole ka ? sbb sya bukan kelas arab .. huhu ;')