Saturday, 9 March 2013

Review Follower 4774

Kembali dengan dunia review follower baru Niera.  Terima kasih buat semua yang masih sudi bertempek ke blog niera. Jom Serbu follower baru niera.
http://noraiiiiiin.blogspot.com/

  • Blog milik seorang MAMA
  • Blog simple but nice
  • Bagi niera, mungkin boleh kurangkan jumlah post dalam 1 page.
  • Blog archieve pun boleh letak dalm scroll box.
  • Best bila baca karya penulisan beliau.
  • Sempoi dan menarik !

10 000 Budak Comel:

ShuhaidaSaad ShuhaidaSaad said...

tahniah kak :)

Aina Sofea Aina Sofea said...

tahniah ! follower dah gila banyak .. ^3^

✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahhh tahniah... niera nak tnya, camne nak buat post popular macam niera tu?? nanti minta tlg ajar ye...

Nur Farahuda Nur Farahuda said...

wahhh, bestnye kne review, hehe =D

#JemahAwesome #JemahAwesome said...

Hi,jom join segmen Ayna? ^^
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/03/segmen-exchange-banner-and-link-by.html

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

tahniah niera..:D semakin hari semakin maju..wewittt...:D

||Sis aLeaSaRa|| ||Sis aLeaSaRa|| said...

slm hjg minggu sis yg kreatif ni..suka btl tgk header tu simple but nice!

owh tahniah ramai dh followers.nnt sis free share ye tutorial popular post tu cantiklah color widget tu sbb matching gak dgn blog akk,cuma nk tkr color je x tau sgt.sllu popular post yg colorful tu..boring he3....

nini nini said...

bestnya ada yang sudi review...=D

Sally Yatiey Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Firman Zega Firman Zega said...

kk ,, infonya menarik banget nih ,, jadi pengen punya followers banyak ,, jadi tolong dibantu yaa kk, dengan cara mampir dan followback blog saya (http://vengenzblog.blogspot.com/) jangan lupa tinggaklkan komentarnya yaa kk ... terimakash, saya tunggu ya kak