Tuesday, 12 March 2013

SERIOUSLY Nak Mintak Tolong Korang ! Please Please Please !!!

Ok kali ni tak main-main, please sangat nak mintak tolong korang semua ! Please please please. Minta tolong korang tanpa balasan sikit pun. Tolong ea. Tolong apa? Macam ni, senior niera ada minta niera ajak korang semua klik LIKE pada video diorang. Ni assignment dorang dan lecture diorang akan bagi markah pada video yang paling banyak dapat 'LIKERS'. #Ohh, baru tahu ada lecture begini. Dan group akak ni je paling ketinggalan. Jom kita tolong dia nak? ala, tolong klik like je. tak sampai berapa minit kan? jom jom jom ! terima kasih semua. :)

KLIK LIKE PADA [VIDEO INI
#DUE DATE PADA JUMAAT NI. PLEASE TOLONG MEREKA :)

28 000 Budak Comel:

Hasri Anis Hasri Anis said...

dah klik ^_^

siti zawiah siti zawiah said...

dah like..:)

Husna Humairah Husna Humairah said...

kak niera niii, ingatkan apa lah tadii :p okay like je kann? dah like dah, siap tonton lagi tuu. hehehehee

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

done dear :)

Adilah Asari Adilah Asari said...

sudah tolong :)

Oneblogsocial Oneblogsocial said...

Contest apa yang berlaku?

Nur Aljawahir Kamashah Nur Aljawahir Kamashah said...

Okey akak dah :) Ada jugak Lecture macam nh kan kak ? aiyoo , Tahu lah zaman teknologi takkan bagi markah pun nak kena Peng-Like banyak . haha Apapun Goodluck dekat Senior Kak Niera ! :)

nur naa'irah nur naa'irah said...

done like..:-)

Sally Yatiey Sally Yatiey said...

Done! :) hee

wana wazm wana wazm said...

done. =)

onie onie said...

siap akak :D

Mimi Amira Mimi Amira said...

done :D

Nao Mei Nao Mei said...

wah hebat sekarang..pakai like gitu kan dik..hihi..tak pe...cik akak support like...belajar rajin k dear :)

yan shamba yan shamba said...

sudah like!!gud luck dkt grup tu :)

Sherlyanna angiela Martin Sherlyanna angiela Martin said...

done..

✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

done like niera syg.. hehehe All the best ye

jal jal said...

udoh klik LIKE

KY KY said...

okk...nanti KY tengok dan klik

hana hadi hana hadi said...

ok :)

umi umi said...

dah like video cheezel tuh ^___^

Lieyana Ahmad Lieyana Ahmad said...

jom join segmen n GA ni . syarat2 sgt mudah n xperlu tag siapa2 pun. setaip blog yg join akan disenaraikan dalam bloglist sehingga hujung tahun 2013! :D
http://lieyanaahmad.blogspot.com/2013/02/bloglist-review-and-giveaway-by-lieyana.html

Lissa LaLissa Lissa LaLissa said...

done like like~ ^^

Paly Paly said...

dah.. :)

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

hehehhehe...markah bergantung pada klik pages....emmmm
Malam kang saya klik , opis FB kena block!!

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

done like2..:D

The ShomeL TwinZ The ShomeL TwinZ said...

dh like :)

Dear KHY Dear KHY said...

done :D

Yumida Huda Yumida Huda said...

done klik...

tag niera:

http://umikasum.blogspot.com/2013/03/experience-giveaway-by-miya-syara.html