Friday, 12 April 2013

Alamak, Bertambah Rindu Pula Kat Suami !

Hari-hari cinta, hari-hari rindu. Itulah dunia aku kini. Bersama suami yang tiada disisi tapi sentiasa melekat dihati. Cewwah ! Ehh, tapi itulah hakikat. Suami isteri kan? Siapa yang tak loving-loving. heee ;)

Ada blogger mesej kat facebook nak guna gambar Niera dan suami, so Niera pun benarkan. Ingatkan gambar kawen, sekali gambar ni. Dia siap ada edit sikit. Aduhh, bila tengok, makin membuak-buak rindu ni. Doakan kami jumpa bulan 7 ni ye semua. Amin. 


Hidup suami isteri memang bahagia, tapi siapa yang cakap tak de ujian? Doakan kami kuat dengan ujian hidup berjauhan buat seketika. Jauh demi mujahadah menuntut ilmu. Masing-masing cari ilmu. Semoga kami terus bersemangat menuntut ilmu. Sabar, redha dan ikhlas. 

Hidup kami umpama orang bercinta. Mood pun hari-hari bercinta. Hidup jauh, sms cinta-cinta, rindu-rindu..Skype dan juga bergayut berjam-jam ! Sebijik ibarat orang bercinta kan? Merajuk sayang itu dah jadi adat. Halal itu indah. Percayalah.


21 000 Budak Comel:

CiK Bella CiK Bella said...

InsyaAllah dpt jumpa si suami :)
Moga dipermudahkan

Mohd Zuhri Mohd Zuhri said...

sweet .. woww :)

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

kite doakan niera dan suami kekal di dunia dan akhirat.sweet je korg.ameenn

QaIsARa mUkHlIsA QaIsARa mUkHlIsA said...

smoga bahagia.. =) amiin

Bahrain Ramlan Bahrain Ramlan said...

so sweeettttt...
semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...

cik mimo cik mimo said...

alahai sweetnye kak niera ~
semoga kekal hingga al jannah yeee :)

Nurul 'Aiziz Nurul 'Aiziz said...

KAlau la az dapat berada ditmpat akak skrg ni T.T, pelajar yg berstatus married..

balqisfz balqisfz said...

husband kak niera kt tmpt lain?

nabila biela nabila biela said...

eerrrr sy jeles ni...hee

Alya Humaira' Alya Humaira' said...

sweetnya...semoga berkekalan hingga ke akhirnya... doakan untuk saya pulak tak lama lagi... inshaaAllah...

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@balqisfz suami akak di mesir sayang ...

Haruno Hana 하나 Haruno Hana 하나 said...

bahagianya akak :) alhamdulillah.. doakan Hana bertemu cinta yg halal juga ya akak :) insya-Allah

Imani Iwani Imani Iwani said...

in sha allah..akn tiba suatu hari nnti bersama suami tercinta..;)
sweet sngt...

IraAdila IraAdila said...

Alahai sweetnyaa. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat :) Aminnn

siti zawiah siti zawiah said...

sweetnyer..;)

eiyra eiyra said...

kak niera , sweet lah =) semoga berbahagia selalu ;)

~N!k nURfAt!hAH hARun~ ~N!k nURfAt!hAH hARun~ said...

ololo,,sweetnya,,..:)

michelle De hunny michelle De hunny said...

sweet la niera n husband.
hihiks :)
happy selalu ^^

Love and Colourful life Love and Colourful life said...

sweet ! moga kak niera dan suami bahagia hingga ke akhir hayat . Amin !

Mila Ahmad Mila Ahmad said...

semoga kekal selamnanya

Cik Fie Cik Fie said...

sweet :)