Sunday, 28 April 2013

Facebook Ada Problem

Apa kena la dengan facebook ku... Niera sekarang tak boleh nak like atau post atau komen apa sahaja status atau mesej. Tak faham betul. Hanya boleh menulis di blog. Nak kata laptop bermasalah, boleh je tekan yang lain. Heran heran.. hmmm, sedang berusaha membetulkan apa yang tak kena. Penting jugak nak balas mesej blogger yang tanya itu ini.. 

Kepada sponsor yang Niera dah inbox dari awal bulan 4 hari tu, harap sudi balas ea.. Niera menang hadiah dari kalian, tapi sikit pun kalian tak balas. Sedih! Maybe korang pon ada masalah macam niera kot.. Hanya mampu baca tak mampu klik apa2. :'(

#29/4/2013 - Genap 7 bulan bergelar isteri Encik Safwan tersayang..

8 000 Budak Comel:

Lissa LaLissa Lissa LaLissa said...

memang selalu macam tuu., hee ^^ sabar ya kak., nanti okey laa tuu.

Ferdaus Mohd Othman Ferdaus Mohd Othman said...

ya. betul tu. saya pula pernah jadi sponsor untuk contest then pemenang ada mesej tak boleh nak reply pun. harap2 janganlah pula pemenang2 tu fikir saya tipu pula :(

shafiq shafiq said...

hehe , kesian betul , takpe2 , kalau dah rezeki tak kemana :D

Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid said...

erks...kenapa ek facebook jadi cenggitu? semoga masalah tu cepat selesai...

combi combi said...

erk.,..try tgk setting

Anisa Anuar Anisa Anuar said...

time nk guna time tu la buat hal kn...sabar je la...penah rasa jugak..

Mysara Ab Rahman Mysara Ab Rahman said...

mmg...kadang2 prob gk..
psl hadiah tu, insyALLAH nt dorg balas..:)

Cik Fie Cik Fie said...

kadang2 facebook memang cantu :)