Wednesday, 24 April 2013

Pesta Buku Antarabangsa 2013 [PWTC]


Pesta Buku Antarabangsa 2013 [PWTC] akan diadakan 26/4/2013 sehingga 5 Mei 2013 ! Jom ramai-ramai. Niera akan pergi sana jugak dengan kawan-kawan. Pada Jumaat 26/4/2013, daripada USIM terus ke PWTC. Best nya ! Setiap tahun pasti Niera akan ke sana. Orang gila buku, memang macam ni. Nak release tension jap selepas menghadapi minggu-minggu yang sarat dengan exam, assignment, dan presentation. Jom !

12 000 Budak Comel:

::Aja:: ::Aja:: said...

kene pg ni..errr..kalau larat nak bawak perot la.hehehe..'

hi..kite br foloow blog awk ni..:)

sha dhira sha dhira said...

wajib pergi.. hehe. 27hb insyaAllah.. siap boleh buat gathering lagi dgn member2 sekolah dulu.. yeay. best2

Mysara Ab Rahman Mysara Ab Rahman said...

wajib pergi! event yg dtggu stiap thun! hee
sok 1st day kte smpi!

husna zahidi husna zahidi said...

bestnyaa..nk p jgak..tp jauh nih..=(

~N!k nURfAt!hAH hARun~ ~N!k nURfAt!hAH hARun~ said...

kalau duk dekat confirm tak lepas peluang..

^^eKaTiKaH^^ ^^eKaTiKaH^^ said...

best. sebab dapat belek2 buku. kot2 ade yg berkenan. terutama novel. hee

✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

ena nak pergi sabtu nanti.. insyaAllah....

Princess Syazliyana Princess Syazliyana said...

nak pergiiii huhu borong buku XD

Sakura Aihana Sakura Aihana said...

bestnya dapat pergi...nak pergi tapi sibuk dgn praktikal...uuuuu

Wanie Zunidan Wanie Zunidan said...

InShaaAllah , nak pergi jugak .

Faizul Osman Faizul Osman said...

dah pegi.. sumpah org ramai sngt... org dgn buku, bnyk lg org dr buku...

Cik Fie Cik Fie said...

saya dah pergi :)