Sunday, 21 April 2013

Review Pemenang Segmen Kami Blog Awak

Alhamdulillah, terima kasih Cik Lyeen yang comel sebab agak Niera bergabung dengan awak untuk segmen awak kali ni. Awak memang comel ! Tahniah buat semua yang sudi join dalam segmen awesome ni. Niera akan review 5 orang yang bertuah. Err, maaf kalau tak puas hati cara Niera review. hikhok ;)



http://www.geeazielove4eva.my/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Header awak sangat comel ! Ye, memang awak super cute ! Sidebar tersusun comel ditepi. Kemas, cepat loading, dan awesome ! Sejuk mata ni bila masuk ke dunia super cute awak :) Terjah !



http://kehidupankupelajarit.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Ya Allah, comelnya header dia, rasa nak gigit-gigit ! Menenangkan bila masuk blog awak. Tak serabut, ringan dan pink ! Backgroung bulat-bulat tu comel dan dia menjadikan blog awak sangat comel ! Dengan salji yang turun, memang awesome lah ! Terjah !



http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Alahai, cantiknya blog ! Jarang jumpa blog warna kuning, wah ! Awak buat lain dari yang lain ! Tahniah ! Pemilihan warna yang menarik. Sidebar tersusun, kemas dan mudah. Mudah loading, mudah tengok dan mudah segala-galanya. Saya suka saya suka ! Terjah !


http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/segmenkami-dan-blog-awak.html

Blog yang sangat unik ! Tengok header pun tahu, blog nya pasti cantik ! Teruja tengok blog ! Cantik menarik tertariklah ! Warna coklat tu yang memikat. Bertemakan bear, pasangan romantis, jelas menunjukkan owner nya sudah berpunya. Semoga cepat naik pelamin. InsyaALLAH. Kan best kalau gantikan gambar kartun tu kepada gambar sebenar .. hihi ;) Terjah !



http://diaryismah.blogspot.com/2013/04/segmen-kami-blog-awak.html

Blog sangat simple tapi best ! Tak serabut, ringan dan kemas. Simple lebih baik kan? Pemilik yang comel, menambat hati sesiapa saja yang masuk ke dunia blognya, tambah pula, pemilik seorang yang ceria. Macam mana tahu? Lihat muka  pun kita boleh tahu :) Terjah !

SELAMAT BERBLOGWALKING !


11 000 Budak Comel:

Sally Yatiey Sally Yatiey said...

Terjahhhhh ;D

CIK i l y CIK i l y said...

Salam kak.. jom join segmen saya. first time ni :)
http://oh-sourly-ily.blogspot.com/2013/04/segmen-kenalkan-diri-cik-i-l-y.html

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

yeah.tq niera yg juga comel..:D syg niera ketat2..:D

Nurul Yuyu Nurul Yuyu said...

hee~thanks ye review my blog :)
nah untuk awak :)

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/blog-di-review-blogger-aisyah-humaira.html

Ismah Atikah Ismah Atikah said...

hihi. Thankyou kak niera :D

zulhilmi tempoyak zulhilmi tempoyak said...

nk satu.. ;p

Wanie Zunidan Wanie Zunidan said...

Terima kasih kak niera (:

azifah yazid azifah yazid said...

thanks review :)

saifudin abu izzudin saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Hijab Valley Hijab Valley said...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad.

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

Cik Fie Cik Fie said...

tahniah buat pemenang :)