Tuesday, 2 April 2013

Ulangtahun Blog Aisyah Humaira yang ke 2 Tahun

Alhamdulillah, mula berblog pada 2 April 2011 ketika Niera mula merasa alam pekerjaan sementara tunggu result universiti. Ustazah blogger time tu. hukhuk. Now dah 2 April 2013, means dah 2 tahun berblog. Alhamdulillah. Ramai dah tahu tentang kewujudan blog ni. Dulu ada la jgak malu-malu sebab blog kita tak cantik. Follower pun ciput je. Masa tu takde lagi medan nak ping ping entry segala ni. Nak dapat duit apatah  lagi. Ni pun, baru beberapa hari belajar dengan sorang blogger ni tentang iklan says. Terima kasih buat yang sudi klik iklan niera yang selalu niera letak kat fanpage. 
Follower pun dah nak hampir mencecah 5k. Satu jangkaan yang luar biasa buat Niera yang tak femes macam orang lain. Tapi reader lagi penting kan? Best bila entry kita ada yang sudi baca dan komen. Cuma kadang-kadang tu Niera jarang blogwalking sebab busy dengan urusan kuliah. Assignment lagi. Sorry tau !
Selama berblog, memang macam-macam kenangan. Dapat tambah kawan, Dapat motivasi bila baca entry blogger, Dapat hadiah free, Dapat kritikan pun ia jugak. Tak boleh lupa bila ada budak ni marah-marah Niera sebab asyik menang top referral. Kini tidak lagi, bila niera busy, tak de harapan la nak menang kan? :)
Niera buat segmen ringkas bersempena usia blog yang dah pun 2 tahun. Syarat senang, tak yah buat entry pun. [klik sini]

10 000 Budak Comel:

Farsya Izzati Widodo Farsya Izzati Widodo said...

tahniah akak :)

nur naa'irah nur naa'irah said...

salam..ok i'll wait yr segment..:-)..da lama xbersegmen gara2 bz dgn tugasan..:-)

Mar Mansor Mar Mansor said...

Nama anak saya Aisyah Humaira..sama ejaan dgn title blog ni..

✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

tahniah ye niera.. bangga dengan niera sebab semangat berblog... ena dah mula slow down.. hurmmmm...

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@Mar Mansor nak juga la namakan anak aisyah humaira :)

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ y? y? y? jgn gitu ena..

iu-hazirah iu-hazirah said...

camne nak dapatkan duit dr say.. saya dah join say tapi tak tau camna nak cara seterusnya

Sally Yatiey Sally Yatiey said...

Wah, dah 2tahun berblog ye ;) hee

Baiyah Baiyah said...

Selamat ulangtahun..sama tarikh dengan besday adik saya..hihi..
Semoga terus maju dalam berblog ::

Cik Fie Cik Fie said...

tahniah :)