Thursday, 9 May 2013

Jom Shopping Online Di Easy Boutique !


Pernah shopping online? Peminat tegar shopping online? Jom ke ke Easy Boutique kerana harganya sangat murah dan best ! Rugi bagi siapa yang tak menghabiskan bacaan hingga ke tulisan terakhir


Pelbagai jenis blouse, tudung bawal, shawl dan juga peplum dijual dengan harga yang murah dan mampu milik oleh semua wanita cantik yang gilakan fesyen terkini. Yang menariknya, setiap pembeli bertuah akan mendapat hadiah percuma seperti dress, jaket, tudung mahupun shawl ! Wow. Memang sangat wow ! Selain kualiti kain juga dijamin ! Mereka juga kini sedang mencari agent dropship tanpa sebarang yuran !


harga shawl: rm5-20
harga tudung bawal: rm8 (kangaroo)
harga blouse: semua bawah rm50


Nampak tak harga yang super duper murah tu?? Memang terbaik ! Mahu dapatkan ? Jom kita ke Album Easy Boutique untuk terjah semua jenis pakaian yang mampu kita miliki !


Contact :
fan page : http://www.facebook.com/easy.itu.mudah
cara order : sms 0199436549/PM fanpage/email ke jom.order@yahoo.com

13 000 Budak Comel:

Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid said...

boleh tahan harganya tu... dear...ai click digi satu... ^_^

Sakinah Sakinah said...

wow. blh buat sakinah gila ni .. hihi

Sally Yatiey Sally Yatiey said...

Menarik ;) hee

Cik Donut Cik Donut said...

wahhh jualan murah ni hehe...nak3

Lin Azlina Lin Azlina said...

nmpk mcm murah jugak... nk kena g usha ni..rembat se

~N!k nURfAt!hAH hARun~ ~N!k nURfAt!hAH hARun~ said...

nak window shopping dulu..:)

~N!k nURfAt!hAH hARun~ ~N!k nURfAt!hAH hARun~ said...

nak window shopping dulu..:)

Haruno Hana 하나 Haruno Hana 하나 said...

menarik! murah dan lawa2 baju tu ^^

Batu Adventure Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Yumida Huda Yumida Huda said...

aah..murah...
selamat bershopping u olls :)

myraVea myraVea said...

Salam.

Myra singgah blog ni sambil jemput join bloglist saya. *wink

Tq. :)

Ainim Suju Ainim Suju said...

Assalamualaikum..wah, menarik tu Niera..nanti saya nak jenguk la facebook dorang

Cik Fie Cik Fie said...

menarik ni :)