Friday, 7 June 2013

Bahang Final Exam Makin Terasa !

Assalamualaikum. Wahh! Lama tak jenguk dah blog yang kian usang ini. Sekarang Niera sangat sibuk dengan pelajaran, almaklumlah, nak exam dah ni. Final exam for 4th semester. Dah hampir 2 tahun di USIM, kejap je masa berlalu. Tapi exam kali ni special sikit sebab lepas habis je exam, Niera akan fly ! Yeay yeay ! Tak sabar nak jumpa cik abang ! Mesir, tunggu aku datang ! Bila tiket, passport semua dah ada kat tangan , mulalah rasa malas ya ampun nak baca buku. Suami je yang banyak bagi kata semangat, ye lah, siapa tak excited nak pergi jumpa suami yang hampir 8 bulan tak jumpa ! Susah woo tahan rindu ! hekhekhek. Apa-apa pun kena semangat untuk exam kali ini. Pastikan pointer still maintain naik. Doakan tau :)



Jadual Final Exam Yang Sangat 'Best!' :
10/6 : Akhlak & Tasawwuf
11/6 : Fiqh Munakahat
12/6 : Creative Thingking
14/6 : Research Methodology
21/6 : Agama Samawi
25/6 : Falsafah Perbandingan Akhlak & Moral
25/6 : Falsafah & Isu Tasawuf
27/6 : Sam'iyyat Wal Imamah
29/6 : ...........

Moga semuanya dipermudahkan. Ameen..

Suami akan habis final exam di Mesir pada 16/6/2013. Semoga doa sentiasa ada untuk kami. Berjuang itu memang tidak mudah, namun bila ada hasilnya, ianya menjadi satu perjuangan yang indah. Terima kasih buat suami, keluarga, rakan dan semua guru-guru Niera yang sentiasa mendidik diri ini menjadi insan yang berguna. Buat sang suami yanag tercinta, Terima kasih kerana sentiasa ada disetiap saat bersamaku. Biar jasad terpisah, namun aku tahu, hati kita sentiasa bersatu. 


14 000 Budak Comel:

Baiyah Baiyah said...

Selamat berfinal Exam niera..semoga terus bersemangat studi dan menjawab dengan jayanya..Bestnya nk g mesir~_^

azifah yazid azifah yazid said...

good luck ye Niera... sy pun tgh final exam sekarang tapi curik2 masa jenguk blog hehehe

cik wieda cik wieda said...

wahh , sweet !! chaiyok-2 utk exam ! and have a save journey , kak niera !! semoga dapat berjumpa dgn Incik Suami :)

Lissa LaLissa Lissa LaLissa said...

selamat menduduki exam kak Niera. ^^ all the best of luck. ^^

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

Selamat berjaya

~N!k nURfAt!hAH hARun~ ~N!k nURfAt!hAH hARun~ said...

bitaufiq wannajah niera,,,nick pon final exam jugak..:)

AZ Collection AZ Collection said...

Salam.. nk mintak tlg LIKE page ni blh? =)

AZ Collection ada menjual pelbagai jenis tudung AKEL bidang 50' dan 60'.. Nk tempah kraf felt pn blh.. Jom singgah sini..

https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

Terima Kasih.. =)

^^eKaTiKaH^^ ^^eKaTiKaH^^ said...

selamat ambil exam kak Niera. Gdluck ^_^

Anis Hayati Anis Hayati said...

slmt menghadapi final exam, kak niera
btw cute lah gmba bdk pompan tu

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa said...

gud luck taw awk...bestnya awk g mesir...kena lebih smgt study..ehehhe..:P tetiba ber'awk'..

nur amalina nur amalina said...

waahhh..sonok ada org trsyg boleh bg smgt..gud luck yerr :)

Haruno Hana 하나 Haruno Hana 하나 said...

all the best ya Kak Niera! :D

heirizalieyana heirizalieyana said...

gdluck

Cik Fie Cik Fie said...

good luck ;)