Tuesday, 25 June 2013

Istimewanya 27 Jun Tahun Ini

Alhamdulillah, masih diberi ruang nak update, hehe. padahal sebelum ni malas. Ehh, bukan malas, tapi sibuk baca buku katanya lah kan. heeee. Ok, back to topic, istimewa sungguh 27 jun tahun ini. sebab, 27 jun Niera akan habis exam ! Yeay ! Barang pun dah hampir siap packing untuk balik rumah gombak petang esok [27/6/2013]. Selain itu jugak, tempat duduk Niera dalam dewan periksa pada hari 27/6 adalah yang ke 276 ! Waaaa, macam tahu-tahu je tarikh tu special. Haaa, sekarang cuba toleh ke sidebar Niera tu, ada perasan tak tarikh 27/6 ? Yeay ! It is my birthday ! Tapi sedih jugak lah, hari ni trakhir sebagai sweet 20. Esok dah pun melangkah ke alam 21 tahun. 


Habis cerita 27/6, Niera nak inform, bahawasanya dengan ini, Niera akan terbang ke Mesir pada 29/6 [ulangtahun perkahwinan yang ke 9 bulan] . Lagi 3 hari. Dengan itu, Nira nak mohon maaf andai ada buat kesilapan sepanjang kenal dengan korang, even di alam maya ni. Doakan Niera selamat sampai dan selamat pulang bulan September ini. InsyaAllah, Niera akan update gambar-gambar di sana okay ! Dan actually Niera bercadang nak beli something dari Mesir untuk korang. Maybe untuk pembaca yang suka komen, atau buat segmen ataupun mungkin giveaway. Nantikan tau. 

Doakan juga untuk Niera semoga mudah jawab soalan esok. Last paper for this semester. Yeay ! 


37 000 Budak Comel:

Baiyah Baiyah said...

istimewanya 27/6..hepi besday niera..
^_^..semoga selamat pergi dan balik nt:)

nadia nadia said...


Good luck niera for the last paper.

Semoga perjalanan ke sana selamat hendaknya. InsyaAllah.
Selamat hari lahir niera. Ni wish in advance. hehe

Fatin Hazwani Fatin Hazwani said...

Wahhh, akhirnya dapat akak ke mesir ye... aten tah bila dapat :o aten doakan akak selamat pergi dan selamat pulang :)

Sally Yatiey Sally Yatiey said...

Goodluck untuk last paper esok ;)

zAnA hAmDaN zAnA hAmDaN said...

happy becoming birthday! hati-hati perjlanan ke mesir tuu. :)

Kembara Sakeenah Kembara Sakeenah said...

Best nya dia. Ska sgt tgk shbt sorg ni happy, bhagia. Niera, doakn kt gk dpt ikt lngkh niera ke alm pkhwinan nt ye. Ska tgk kwan yg sbya ni dh nikah n ade jd ibu dh. Alhamdulillah, rzeki n jdoh awl. Hehe

mazni mazni said...

seronoknya dpt pegi mesir. elok-2 kat sana kak niera. saya suka blog akak :)

najiah shaharain najiah shaharain said...

akak nak wish awal..selmt hr lahir..

dan semoga selmt disana..:)

Aten Story Aten Story said...

agak2 aten boleh x jadi org first komen entry akak yg ni..heheheh

#semoga semua berjalan dengan lancar,,

Nur Hidayah Nur Hidayah said...

Goodluck untuk esok kak humaira! Hidayah doakan semoga selamat smpai & selamat pulang :)

Nur Aina Syafiqah Nur Aina Syafiqah said...

Dekat2 je lah kite :D
saya 26 June ^^

kacang buncis kacang buncis said...

bestnye g mesir :)

keli menari keli menari said...

alhamdulillah..kite sebaya la tapi sy lg tua..

All the best result exam nt
Pegi sana hati2..

pelangi haty pelangi haty said...

Gonna miss my kecik always..take care syg..jgn notty2.. nnti weding kinah kecik xd..xdpt nak jmpe.. Jgn lupe ole ole kite tau.. Always doa for kejayaan n kemudahan niera jwb exam dan keselamatan kecik..muaahhh..

Salam syg n rindu hug ♥♥ pelangi haty

Farah Sopian Farah Sopian said...

take care akak :)

Arrien ::@man!:: Arrien ::@man!:: said...

good luck sis..semoga berjaya.. ^^

Eyqa Hasnan Eyqa Hasnan said...

Busy dengan kerja sampai blog terabai . Bila visit blog akak nie , baru perasan yang ada yang dah berubah dalam blog akak . Makin comel ! By the way , semoga selamat pergi dan kembali akak . Jangan lupa ole-ole untuk eyqa . Ole-ole dari Mesir :'D

nabila biela nabila biela said...

yeahh...kite same..esok last..gudluck niera=)

ct nyssa ct nyssa said...

ala,, comel je entry ni bila akk baca niera.. mesti xsabar nk berangkat ke mesir kn..
papn bittaufiq wannajah esok ye dear..
bakal sweet 21 nih.. ^__^

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

gud luck niera
salam ukhuwah

cik amal cik amal said...

semoga selamat pergi selamat sampai.. aamiiin

Filzah Azzahra Filzah Azzahra said...

Birthday akak comel rupanya. Selamat Ulang Tahun kelahiran akak. Semoga bahagia selalu...

and...


Happy Anniversary :)

Afiqah Adzan Afiqah Adzan said...

Goodluck Kak Niera.. Dan semoga selamat dalam perjalanan.

Invisible Me Invisible Me said...

Moga dapat menjawab dgn baik.
Moga selamat pergi dan selamat sampai juga :)

Maria Firdz Maria Firdz said...

moga dipermudahkan urusan niera... ameen.. :)

Mohd Fauzli Mohd Fauzli said...

Selamat Bercuti....

cik wieda cik wieda said...

selamat hari lahir , kak niera :) semoga dapat jadi isteri yg solehah kpd incik suami :D dan semoga dmrurahkan rezeki :*

Nur Aina Syafiqah Nur Aina Syafiqah said...

Hepy bufday kak! semoga dipanjangkan umur dan selamat dlm perjalanan nanti yer :D

Haruno Hana 하나 Haruno Hana 하나 said...

all the best Kak Niera! :D moga selamat perjalanan pergi dan balik ^^

Anis Hayati Anis Hayati said...

happy belated birthday, kak niera. sori lambat wish. hehe. akak dah tua. hekhek. moga akak tiba di sana dlm keadaan slmt and slmt b'jumpa dgn cik abg kesygn akak tu :D

Anis Hayati Anis Hayati said...

happy belated birthday, kak niera. sori lambat wish. hehe. akak dah tua. hekhek. moga akak tiba di sana dlm keadaan slmt and slmt b'jumpa dgn cik abg kesygn akak tu :D

^^eKaTiKaH^^ ^^eKaTiKaH^^ said...

wah, cantik num tu 27/6 hehe
Happy Birthday Kak Niera :))

Cik Fie Cik Fie said...

happy belated birthday , kak :)

Rose Azadir Rose Azadir said...

Salam, sy follow blog sis n sis follow blog sy yer...jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com untuk mendapatkan harga istimewa untuk produk Shaklee. TQ for your support.

Nur Adila Nur Adila said...

Bestnya kak niera dapat gi mesir .

Sukma Haron Sukma Haron said...

tarikh birthday sama dgn anak akak...happy birthday.....

Sheila Salim Sheila Salim said...

Assalamualaikum dik. heee bestnya. kirim fridge magnet dengan t-shirt boleh? hehehe