Wednesday, 28 August 2013

Selamat Tiba Di Malaysia

Alhamdulillah, selamat sudah tiba di Malaysia pada 27/8/2013 jam 8pg. Menaiki pesawat khas Malaysia Airlines dari Mesir terus ke Malaysia. Alhamdulillah. Perjalanan lancar dengan cuaca yang baik. Segala memori di Mesir akan terus tersemat dalam hati. Terima asih buat pelajar dan pegawai di Mesir yang banyak bantu kami. 

Pengumuman:
  • Sibuk sikit nak urus itu ini. Nantikan perniagaan online barangan Mesir dari kami suami isteri. Update paling lewat minggu depan ! :)
  • Urusan perniagaan juga mungkin paling lewat 2 minggu lagi. Bagi 5 terawal boleh dapat diskaun ! Lihat di page Aisyah Humaira ye. Ada di sidebar.
  • Bulan September juga menawarkan pakej hebat untuk sesiapa yang nak sewa tapak iklan di blog Aisyah Humaira ni. Harga RM3 untuk sebulan dan RM5 untuk 2 bulan. Siapa cepat dia dapat. PM di page Aisyah Humaira bagi sesiapa yang berminat. Ruang iklan juga mungkin akan ditambah mengikut permintaan !


15 000 Budak Comel:

nanakimie nanakimie said...

alhamdulillah:)

✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Alhamdulillah... =)

cik amal cik amal said...

alhamdulillah :)

✗ fifiyfitrianiee ✗ ✗ fifiyfitrianiee ✗ said...

wahh Alhamdulillah selamat sampai ke tanah air ^_^

Sheila Salim Sheila Salim said...

Assalamualaikum dik. alhamdullilah selamat sampai sudah. camne cuti 2 bulan di Mesir? akak sedih tengok pergolakan di sana. insyallah nanti akak tengok fanpage awak ye :)

Mia Aqila Hudmal Mia Aqila Hudmal said...

selamat pulang :)

cik yaya cik yaya said...

alhamdulillah selamat tiba ^_^

Sheila Eiman Sheila Eiman said...

alhamdulillah.. dah rindu dah dengan kak niera!

nur syafiqah nur syafiqah said...

jemput join :)
http://mykeyboardstories.blogspot.com/2013/08/happy-blogwalking.html

Puan Bui Junaidi Puan Bui Junaidi said...

SELAMAT KEMBALI KE MALAYSIA BUMI BERTUAH..:)

DH LAMA KAK BUI TAK SGGH SINI,DH BERUBAH WAJAH BLOG NIERA..SEMAKIN CANTIKKK

Sally Yatiey Sally Yatiey said...

alhamdulillah..

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

Syukur alhamdulilah selamat tiba

Maria Firdz Maria Firdz said...

Alhamdulillah... moga biz juga maju jaya..

ain syafieqa ain syafieqa said...

Alhamdulillah...

salam kenal, blog niera best sgt. please support my new blog. http://whiteroses2013.blogspot.com/

Ainim Suju Ainim Suju said...

Alhamdulillah..