Saturday, 14 September 2013

Barangan Dari Mesir Yang Sememangnya Sangat Murah !!!

Mencari Bedak Arab, Tudung Mesir, Sarung Lengan Mesir, Stokin Sandy Mesir?
Alhamdulillah, selamat terbang dari Mesir ke Malaysia. Kini Niera menawarkan harga yang hebat buat warga Malaysia yang berminat dengan produk barangan Mesir.
Bedak Arab : RM45
Tudung Mesir [tanpa jahit tepi + 1 meter setengah] : RM25
Sarung Lengan Mesir : RM5
Stokin Sandy Mesir : RM5

*Harga tak termasuk postage. Buat warga USIM, boleh dapatkan langsung dari tangan. Klik link-link barangan tersebut untuk tahu lebih lanjut. :)
Contact :
FB Munirah Zahari
Fanpage Aisyah Humaira
Email : blogaisyahhumaira@yahoo.com
017-2414713 [Call/SMS/Wassup]
Tempahan hanya diterima pada hari Sabtu/Ahad SHJ [disebabkan sibuk dengan urusan kuliah pada hari bukan cuti] dan pembeli yang serius sahaja yang akan dilayan. Tempahan pada hari lain juga dibolehkan tapi kemungkinan besar saya akan respond sabtu/ahad. Buat warga USIM, boleh terus call/ sms je bila2 masa.

12 000 Budak Comel:

Eiqa Almond Eiqa Almond said...

eiqa pun pakai bedak arab :)
semoga bisnes jalan dengan majuuu. ehhehe

nur amalina nur amalina said...

betul .. brg2 mesir memg murah .. jubah lagi2 murah ! :D

Asma Sah Asma Sah said...

Wah murah-murah semuanya !! :D

NJihe.am NJihe.am said...

Salam singgah, wah dah berniaga dah. Saya pun nak cuba juga, tapi sibuk sangat belakangan ni. studioous.blgospot.com

Edo Hayra Edo Hayra said...

barang ni always ada or limited?

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

@Edo Hayra insyaAllah always. :)

Lin Azlina Lin Azlina said...

tersangat murah!

Sheila Salim Sheila Salim said...

Assalamualaikum dik. gambar takda ke? lagi best kalau dapat tengok gambarnya sekali... hehehe

Zawiah Zawiah said...

9/10 rezeki itu daripada perniagaan ...

nur lyla nur lyla said...

cantik design blog baru.. hehe

Busyra Bt Takiyudin Busyra Bt Takiyudin said...

waaa. cantik la blog sis. :D

lucia mengao lucia mengao said...

Lindo blog, amei conhecer. Esta de parabéns ^^


¦ Blog Dany's Place

¦ Tutorial e Dicas

¦ Fan Page