Thursday, 12 September 2013

Blog Berubah Wajah !



Salam buat semua. Blog bertukar wajah lagi ! Terima kasih Nabila Medan sebab buat kan blog yang serba cantik ni. Kurangkan warna pink dan gabungkan kelabu dan biru. Warna kesukaan si suami juga si isteri. Maaf, jarang update blog dengan idea-idea atau cerita-cerita baru. Sibuk dengan tugas seharian sebagai isteri juga pelajar. Kuliah pun dah mula. Minggu depan lagi sibuk sesibuknya. Online pun jarang, insyaAllah cuba juga update mengenai perniagaan online kami. Nantikan entry seterusnya. :)


15 000 Budak Comel:

Sabrina SA Sabrina SA said...

Lawanya :D

nanakimie nanakimie said...

suka sangat nengok header tu:) footer pun comel je^-^

Sheila Salim Sheila Salim said...

assalamualaikum dik. slow2 tau. ada masa nanti update lah entri. dah mula sem baru ni memang busy kan :D

Nurfaezah Abdullah Nurfaezah Abdullah said...

like the new design of your blog ^^

Amyma Omar Amyma Omar said...

comel sebab xnampak semak.. ssesuai kaler tu.. ^^ saya follow sini n saya nak jemput join GA ni ya http://nooramyma.blogspot.com/2013/09/special-giveaway-2013-by-misz-nadea.html

Sheila Eiman Sheila Eiman said...

cantik and ringan je :D

Nour Adieb Nour Adieb said...

gabungan color yg smart :)

cik atie cik atie said...

cantik.. :)

ikhwan yusuff ikhwan yusuff said...

nice blog ni....cantik sangat..

ezyra daniel ezyra daniel said...

akk kawen muda ya...bagus nye still leh manage mase gan study..huhu

Bonda Qalish Bonda Qalish said...

Jemput join segmen saya.

http://penat-menaip.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-salamah-ishak.html

Zawiah Zawiah said...

wajah baru yg menawan . alhamdulillah kamu selamat pulang ke bumi malaysia ...

Anis Hayati Anis Hayati said...

lawa lah blog akak :D

FarhanahAdzlan FarhanahAdzlan said...

nampak semadd lawa dan loading pun lajuuu :)

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa said...

welcome back niera..cute blog..pndai nabila :)