Thursday, 26 September 2013

Jom Sertai Kursus Pra Perkahwinan !

Kursus Pra Perkahwinan 'Selangkah Menuju ke Gerbang Perkahwinan'. Penyertaan terbuka kepada semua Mahasiswa USIM dan orang awam. Akan diadakan pada 26-27 Oktober 2013 bertempat di DKF 1.2. Yuran penyertaan sebanyak RM80 termasuk makan 2 hari serta bahan2 modul kursus dan sijil yang disahkan JAKIM. Bayaran diposit hendaklah dibuat sebanyak RM50(Hubungi no tertera). Pendaftaran dibuka sehingga 21 Oktober 2013. Ayuh CEPAT mendaftar! Tempat adalah TERHAD!


6 000 Budak Comel:

CXopportunities CXopportunities said...

tibe2 teringat time cx pergi kursus. pergi dgn encik tunang. hihi sgt best. byk ilmu :) cx pon ade update psl kursus kahwini ini juga tetapi sekadar di Melaka je lah :) hihih http://cxopportunities.blogspot.com/2013/01/jadual-kursus-kahwin-2013-melaka.html

Lunia Ansuh Lunia Ansuh said...

hmmm murahnyaaaaaa! nak. tapi hmm insyaAllah kalau ada rezeki, ruang dan peluang :)

MG schmidt MG schmidt said...

slot extra tu menarik
tp MG da pegi dah taun lepas :)

Nur Kamsinah Nur Kamsinah said...

dah pergi bulan lepas... memang best :) tapi kat johor RM120. time xbest memang mengantok lah kan..tapi dapat ustaz yang kelakar ketawa tak b'henti.. kenangan terindah bersama en.tunang.

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

Jom....kikikikki

Izzat Eshak Izzat Eshak said...

siapa yang belum pergi kursus boleh join ni =)