Saturday, 21 September 2013

Semoga Cepat Sembuh



Lama tak menaip di sini. Alhamdulillah, baru larat nak taip sikit. 3 hari mengerang sakit, sampai nak tergelak bila adik-adik semua ingat mengandung. Ohh, sangat nak tergelak. Sakit perut tanda mengandung?? Haha. Konfirm kelakar. Baby insyaAllah lambat lagi. Jumpa doktor, doktor check salah makan. Sampai habis ubat yang doktor tu bagi, tetap masih terasa sakit, cuma masuk hari ke empat ni kurang sikit sakit. Asal makan je buang balik. Seolah-olah perut tak boleh terima. Ini lagi teruk dari senggugut. Tapi Allah nak uji. Alhamdulillah. Terima kasih pada kawan-kawan dan suami yang tolong. Balik rumah, mak ayah pun tolong belikan ubat yang katanya lebih bagus. Tu yang kurang sikit. Sakit-sakit cenggini pun ramai yang still order barang. Alhamdulillah. 

Aduhh, sakit lagi..

Hanya mampu bersabar dan berdoa. Kaffarah dosa. Moga amalan masih diterimaNYA. Syukur, masih ada suami dan family disisi. Terima kasih buat kawan-kawan yang mendoakan. Harap akan sihat sepenuhnya. 

10 000 Budak Comel:

Siti Aisyah Siti Aisyah said...

Kesiannya kak niera.. Aisyah harap kak niera bersabar dan cepat sembuh ya :)

sunshine =) sunshine =) said...

syafakillah kak.jge makan ye.kite un pnh cm ni tyme dlm bbrpa ari sblm blk mlysia.heeh.

sunshine =) sunshine =) said...

syafakillah kak.jge makan ye.kite un pnh cm ni tyme dlm bbrpa ari sblm blk mlysia.heeh.

Sheila Eiman Sheila Eiman said...

cepat sembuh ya akak...

Sally Yatiey Sally Yatiey said...

Moga cepat sembuh.. :)

Ainim Suju Ainim Suju said...

Get well soon dear

Maria Firdz Maria Firdz said...

moga cepat smbuh... :)

Green Amila Green Amila said...

semoga cepat sembuh dan sihatsihat saja.. :)

Zawiah Zawiah said...

semoga cepat sembuh ...

Sheila Salim Sheila Salim said...

assalamualaikum dik. semoga cepat sembuh ya :)