Saturday, 18 January 2014

Kenapa Menghilang Begitu Lama?

          Alhamdulillah, dah boleh update seperti biasa. Sebelum ni, dah DUA BULAN +++ tak boleh update blog. Macam-macam perkara nak share tapi terbantut dek kerana satu sebab ni je ! LAPTOP ROSAK. Biasanya bila laptop problem, akan cover dengan notebook pulak, tapi pas excident, habis screen notebook pecah. Excident apa? Next entry akan share pulak pasal tu.

          InsyaAllah, dalam masa terdekat ni akan kemaskini bloglist. Dah tak aktif dua bulan, banyak benda kena kemaskini. Bloglist mungkin akan kumpul dalam post di fanpage Aisyah Humaira. Lepas ni, lagi seminggu akan terbang ke Jakarta pula atas urusan Lawatan Antarabangsa USIM. So, makin banyak benda akan share. Mungkinkah ada satu lagi berita yang akan di'share' dalam blog ni? Atas izinNYA, pasti akan semua tahu. Surprise untuk diri sendiri dan juga suami. 



          Terima kasih buat follower yang semakin bertambah dan rajin singgah walaupun dah lama tak update. InsyaAllah, akan ber'blogwalking' sementara masih cuti dan ada waktu terluang. Buat follower blog yang masih nak order barangan Mesir, boleh pm di facebook ye. Jangan malu-malu. Stok masih ada kecuali tudung Mesir yang masih belum re-stock.


8 000 Budak Comel:

Paly Paly said...

leh tahan lama jugak tuu

Contest SEO Car Stickers Malaysia

Nasuha Nasuha said...

Assalamualaikum. Selamat bercuti..

Zyra1121 Zyra1121 said...

Welcome back ;)

sYiRa LoKMaN sYiRa LoKMaN said...

selamat kembali

Cik Yaya Cik Yaya said...

akhirnya kak..hehe..alhamdulillah..
macam tak sabar je nk dengar berita tu..ehem2.. ^_^
mcm tahu2 je..hehe

Afiqah Alias Afiqah Alias said...

haha.sama la kita..akak pun dh lama x update blog.

Mila Ahmad Mila Ahmad said...

tak sabar nak tunggu surprise tu.

Sheila Salim Sheila Salim said...

Assalamualaikum aisyah. alhamdullilah. berblogging semula. semoga aisyah sihat2 selalu. good news? alhamdullilah. tak sabar akak nak tahu. hehe nanti masukkan kakak dalam bloglist juga. hihi >_________<