Saturday, 19 December 2015

Setelah Lama Menyepi

Wah.. Lamanya menyepi.. Hampir setahun jugak.. Gambar Syifa' pun x pernah lagi masuk blog. Haha.

Biasalah, baru lepas bersalin, busy dengan dunia praktikal, lepas tu pulak suami baru habis belajar di Mesir..Dah fikir bab cari rumah pulak sebab masing-masing dah habis belajar kan..Alhamdulillah..

Bila dah ada rumah, dah busy nak beli keperluan rumah.. Ala2 mcm baru kawen.. Baru nk beli itu, nak beli ini.. Masih baru untuk mulakan alam rumahtangga yang sebenar. Memang blog ni jatuh terjunam ke tangga terakhir la untuk dititikberatkan.


Memandangkan masuk je tahun baru tahun depan, Syifa' dah capai umur setahun, boleh lah kot cuba aktif balik.. Hihi.. Rindu jugak nak share and baca blog orang lain cam dulu-dulu..

Blog dah berubah kan? Cantik! Suka dengan sentuhan Aisyhah Nyais ni. Cepat je dia siapkan.. Alhmdulillah. Big thanks for her๐Ÿ˜˜

12 000 Budak Comel:

The Kehalusan Kelembutan The Kehalusan Kelembutan said...

salam niera! akhirnya , yana selalu cuba masuk blog niera tapi private kan,
hai syifa! besar dah kejap je !

Aisyhah Nyais Aisyhah Nyais said...

Alhamdulilah kak ^_^ happy blogging!

PeRdU cINta PeRdU cINta said...

Alhamdulillah syukur...azam baru...status baru...wajah blog pun baru...sebelum ni PC ada singgah blig adik tapi di rejected...

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

Haah.. Mmg private kan.. Malu.. Hihi.. Sbb x berupdate.. Kuang3

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

Thanks dear! Semangat tgk blog muka baru. Hihi

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

Alhamdulillah.. Haah.. Terpaksa private..hahaha..terima kasih sudi lagi nk singgah.. Hihi

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

Alhamdulillah.. Haah.. Terpaksa private..hahaha..terima kasih sudi lagi nk singgah.. Hihi

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

Thanks dear! Semangat tgk blog muka baru. Hihi

aisyah humaira' aisyah humaira' said...

Haah.. Mmg private kan.. Malu.. Hihi.. Sbb x berupdate.. Kuang3

luqman zakaria luqman zakaria said...

memang nice pon template blog..kemas..hehe..selamat kembali!!

Ana Fatihah Ana Fatihah said...

Assalam. Singgah follow! Selamat kembali.
Dan, memang comellaa blog yg Aishah edit ni. :)

Azwar Syuhada Azwar Syuhada said...

Selamat berblogging kembali!